About Brooklyn

SONAX Xtreme Intensiv Avfettning

SONAX Xtreme Intensiv Avfettning är en effektiv avfettning för borttagning av tjära, smuts och flygrost före biltvätt. Baserad på ny banbrytande teknologi innehåller denna mindre än hälften så mycket petroleum än traditionell avfettning och är därför mycket mer skonsam mot plastdetaljer. Detta gör också att miljöbelastningen blir mycket mindre. Tack vare att produkten färgindikerar när medlet verkat klart ser man direkt effekten och behöver inte använda så mycket av produkten. Kan även användas på våta lacker.
Tar även bort flygrost på ett häpnadsväckande sätt.
Färgindikerar när medlet verkat klart – vilket gör den drygare.
Innehåller bara en liten del petroleum och ger mindre miljöbelastning.
Skonsammare mot plastdetaljer än vad traditionell kallavfettning är.
Gel som dröjer sig kvar på ytan.

100SEK

SONAX Power+ Tjärlösare Avfettning

SONAX Power+ Tjärlösare Avfettning är ett självseparerande avfettningsmedel på petroleumbas som används till avfettning av fordon samt maskin- och motordelar. Denna produkt är emulgerbar vilket gör att upplöst olja och fett enkelt kan spolas bort med vatten. SONAX Power+ Tjärlösare kan användas på våta lacker.

75SEK

SONAX Power Wash Avfettning

SONAX Power Wash Avfettning är en högeffektiv, alkalisk fordonsavfettning för bilar, lastbilar, båtar och husvagnar. Den fungerar utmärkt som alkalisk förtvätt under hela året och ger snabb och genomträngande effekt på svår smuts såsom olja, fett och bromsdamm. SONAX Power Wash Fordonsavfettning skadar varken plast eller aluminium, är säker för cabrioleter och utmärkt för tvätt av gummimattor och som motortvätt. Den är även fosfatfri, innehåller vattenavhärdare och fri från lösningsmedel av petroleumtyp.

60SEK

SONAX Profinline HW 02-04

SONAX Tjärlösare tar snabbt och effektivt bort tjära, asfalt, fett, olja, och vax från lack, vinyl, krom och glas. Den är snabb och smidig att använda och är därför ett enklare alternativ än att tvätta hela bilen med avfettning och schampo vid fläckvis smuts. Även limrester från klisterdekaler, stänk från underredsmassa och transportvax tas enkelt bort med en enkel sprayning. SONAX Tjärlösare är även utmärkt som rengöring innan lackbättring av stenskott.

75SEK

About Brooklyn