About Brooklyn

SONAX Xtreme Fälgrengöring

SONAX Xtreme Fälgrengöring är en av Sveriges bästa fälgrengöringar enligt flerfaldiga tester, bland annat ansågs den vara en av de mest effektiva på marknaden i tidningen Auto Motor & Sports test. Att den dessutom, i motsats till många andra, är syrafri och inte riskerar att skada dina fälgar eller bromsar gör den till ett säkert val nästa gång du skall rengöra dina fälgar.
SONAX Xtreme Fälgrengöring är högeffektiv, reagerar med och löser hårt inbitet bromsdamm och har en snabbverkande accelerator som färgindikerar när medlet verkat. SONAX Xtreme Fälgrengöring är extremt lätt att använda, inget gnuggande, bara spraya på, låta verka (färgen blir lila) och skölja av.

100SEK (750ml)

SONAX Xtreme Fälgförsegling

SONAX Xtreme Fälgförsegling skyddar fälgarna genom att bilda en osynlig, glaskeramisk beläggning som är lika hård som glas. Detta gör att vatten, smuts och vägsalt bara rinner av. Den ultratunna, hållbara förseglingen minimerar nedsmutsning och gör det svårare för smuts och bromsdamm att fastna på de behandlade ytorna. Samtidigt ger förseglingen fälgarna en långvarig, skinande glans. För alla aluminium- och stålfälgar, kromade och polerade fälgar. Innehållet räcker för att behandla upp till åtta fälgar.

Skyddar fälgarna upp till 6 månader!

200SEK

SONAX XTREME Tyre Gloss Spray Wet Look

SONAX XTREME Däck Gloss Spray för en långvarig , rik, djup glans och att våta utseende för däcken. Gummit är samtidigt underhållna och med regelbunden användning , skyddad mot sprickbildning , för tidigt åldrande , brun missfärgning och färgblekning. Den djupt svart och blankt utseende kommer att pågå i flera veckor. Lämplig för alla typer av däck . Extremt lätt att applicera : Spraya på tunt , låt verka i , redo.

100SEK

SONAX Fälgborste

SONAX Fälgborste är en specialanpassad produkt för användning tillsammans med SONAX Xtreme Fälgrengöring.

Den mjuka borsten rengör effektivt på svåråtkomliga ställen utan risk för repor på fälgen. Den konade toppen är designad med tanke på dagens moderna fälgar med många fasade kanter.

Storlek: 21×4,5 cm.

75SEK

About Brooklyn