About Brooklyn

Fälgförsegling

Försegla dina fälgar med vår långtidsverkande glaskeramiska försegling så får du blanka och smutsavvisande fälgar.

Glasförsegling

Glasförseglingen ger en säkrare bilkörning med förbättrad sikt. Regn på rutan stöts
bort redan vid hastigheter från 60-70 km/h. Behandlingen skapar en långtidsverkande,
smutsavvisande och lättskött yta, mycket enkel att hålla ren från insektsrester. Torkarbladen
skonas och förbrukningen av spolarvätska reduceras. Under vintersäsongen
avlägsnas frost betydligt enklare från den behandlade ytan.

Läderimpregnering

Rengör, impregnerar och vårdar sätesklädslar i läder. Bevarar lädrets naturliga fuktbalans
med ett enastående resultat. Smuts- och vattenavvisande.

Klädseltvätt

SONAX textilbehandling ger en enastående vattenavstötande yta. Innan textilierna kemtvättas med textiltvättmaskin och specialmedel avlägsnas eventuella svåra fläckar från ytan, allt för att skapa en bra grund för behandlingen. Ytan torkas och bearbetas till sist med textilförseglingen.

AC rengörning

Din AC är det perfekta kryphålet för bakterier och mögel att gömma sig i. Ditt SONAX center ser till att respektive försvinner och håller sig borta från din AC och du kommer därefter andas frisk luft i din bil.

Strålkastare behandling

SONAX Renoveringskit för strålkastare. Tar bort beläggningar, repor, m.m. Kitet innehåller: Slippapper, polermedel, rengöringsvätska och förseglare.
Tekniken går ut på att slipa, polera och rengöra. Efter dessa moment lägger man på ett skydd som gör dina lyktor mer skyddade mot smuts och stänk.

Motortvätt

En smutsig motor gör sig snabbare än man tror tillkänna genom dess mekaniska tillstånd. Därför bör rengöring av motorn alltid vara det första steget i fordonsvård.

Luktsanering

Dålig lukt i bilen kan bero på många saker. De vanligaste orsakerna är att någon har rökt i kupén, att djur har varit i bilen eller att något har spillts ut på klädsel eller golvmattor.
Luktsaneringen innebär att bilens kupé fylls med en gas som skapas genom att förånga olika kemikalier. Vilken kemikalie som ska användas bestäms av vilken källa som har orsakat den dåliga lukten. Gasen får verka under en bestämd tidsperiod varefter kupén sedan luftas. Eventuellt får behandlingen upprepas om all lukt inte har försvunnit.
Orsaken till varför det luktar dåligt – källan – måste naturligtvis hittas och sedan tas bort. Ibland kan luktsaneringen behöva kombineras med en klädseltvätt eller till och med demontering av delar av inredningen för att komma till rätta med problemet.

About Brooklyn