About Brooklyn

SONAX Cockpit Spray Matt Effect Red Summer

Rengör och underhåller bilens interiöra vinyl- och plastdetaljer. Den är dammavstötande, antiistatisk och underhåller även trädetaljer. Tar fram ny lyster och en fräsch doft i bilen. Skyddar plast mot sprödhet.
Produkten är silikonfri

80SEK

SONAX Cockpit Spray Matt Effect Green Lemon

Rengör och underhåller bilens interiöra vinyl- och plastdetaljer. Den är dammavstötande, antiistatisk och underhåller även trädetaljer. Tar fram ny lyster och en fräsch doft i bilen. Skyddar plast mot sprödhet.
Produkten är silikonfri

80SEK

SONAX Xtreme Cockpit Cleaner Matt Finish

Rengör och Bibehåller alla interiöra plast bildelar. Tillförlitligt Förhindrar elektrostatisk laddning och är därför dammavvisande. Förnyar och Bibehåller matt och korniga cockpit ytor många biltyper (”soft-känsla” effekt). Lämnar en uppfriskande doft. Silikon- och lösningsmedelsfritt.

80SEK

About Brooklyn
About Brooklyn

SONAX Interior Cleaner

Grundligt och försiktigt bort även envis smuts från bilen interiörlister, stoppade säten, textil täcker, plast innertak och taklucka. Lämnar en fräsch doft i bilen.

80SEK

SONAX Fönsterputs

SONAX Fönsterputs är ett högeffektivt rengöringsmedel för glas som även tar bort föroreningar från träd på lack. Den är skonsam mot miljön och innehåller varken ammoniak eller lösningsmedel som kan skada lack och plexiglas. SONAX Fönsterputs tar effektivt bort smuts, insekter, nikotin och oljefilm på bilrutor, vindrutetorkare och bilfronter men är även utmärkt i hemmet för fönster och speglar, samt som allrengöringsmedel.

65SEK

SONAX Glass Cleaning Star

Kraftfull renare med en fruktig , trendig doft för fordonsvindrutor, strålkastare och speglar . För utomhusbruk , fungerar produkten effektivt mot insekter , olja , silikon och avgas insättningar , inuti fordonet det snabbt och enkelt utrotar alla envis smuts , nikotinresteroch feta filmer . Även idealisk för hushållsbruk , fönstertvätt och speglar .

125SEK (750ml)

About Brooklyn
About Brooklyn

SONAX Smoke-Ex

SONAX Smoke-Extar snabbt bort obehagliga dofter, till exempel rök-, toa-, djur-, svettdoft och matos, genom att neutralisera dofterna och ge en ren fräsch doft. Den kan även användas förebyggande i långtidstillstängda utrymmen som till exempel båtar och husvagnar. SONAX Smoke-Ex ger inga fläckar, bleker inte och lämnar inte heller något kladd på behandlade ytor.

125SEK

SONAX Car A/C Cleaner Anti-Bacterial Green Lemon

Avlägsnar bakterier, mögel och andra mikrober i ventilationssystemet och evaporatorer.
Allergiframkallande bakterier och mögel trivs alldeles utmärkt i den fuktiga miljön i luftkonditioneringsaggregat. Men det finns ett botemedel: SONAX Car AC Cleaner. Du kan lita på att dess antibakteriella formel håller rent i ditt luftkonditioneringsaggregat. På 10 minuter har du hygienisk och fräsch luft i bilen.

125SEK/st

SONAX Microfiberdyna för Interiör

SONAX Microfiberdyna för interiör är en frottéklädd skumdyna med ficka för handen som är en ovärderlig hjälp vid applicering av plast- och vinylmedel i bilens interiör. Tack vare sin smarta design kommer den åt svårtillgängliga utrymmen som längst in mot vindrutan. Frottéytan ger ett mycket jämnt resultat och optimerar fördelningen av rengöringsmedlet.
Diameter: 15 cm.

40SEK

About Brooklyn
About Brooklyn

SONAX Dog Hair Brush

Tar snabbt bort hår från bland annat textilier
Har en speciell gummiborste som rengör säten, textil, mattor med mera
Är skonsam mot alla material
Har ett ergonomiskt grepp för bekvämt handhavande
Är enkel att rengöra (spolas bara av under rinnande vatten)

70SEK

SONAX Microfiberduk

SONAX Microfiberduk för glas rengör effektivt och lämnar inga ränder. Tar bort damm, smuts, nikotin och kladd från såväl glas som alla släta ytor. Fuktad med SONAX Fönsterputs ger den en extra effektiv rengöring. Antistatisk och luddfri. Kan tvättas i upp till 60 gradigt vatten (använd ej sköljmedel) och återanvändas. Förpackningen är återförslutbar.
Storlek: 40×40 cm.

65SEK

SONAX Fläcksuddare

SONAX Fläcksuddare tar bort inbiten smuts som till exempel skavmärken från skor på olackad plast i bilens interiör, vax och polishrester från olackerad vinyl och gummi utvändigt och kan användas på glas för att ta bort insektsrester. SONAX Fläcksuddare kan även användas i hushållet, exempelvis för att ta bort skomärken på golv.

40SEK

About Brooklyn