About Brooklyn

SONAX Xtreme Protect + Shine

Vaxfritt lackskydd som du kan lägga själv!

Nu lanserar SONAX sitt nyaste revolutionerande tillskott i form av SONAX Xtreme Protect + Shine, ett vaxfritt lackskydd som tack vare bevarande Hybrid Net Protection teknologi ger fantastisk avpärlingseffekt och maximerad hållbarhet i upp till 12 månader.
Den innovativa teknologin Hybrid Net Protection gör att föroreningar får svårt att fästa på lackytan och glansen består tvätt efter tvätt, ger intensiv färgåtergivning som fångar ögat och ytans jämnhet gör att du bokstavligen kan känna den enastående vårdande effekten.

Nu kan du få ett professionellt resultat hemma! Med SONAX Xtreme Protect & Shine kan du få ett resultat som tidigare endast varit möjligt att uppnå hos professionella lackrekondare. Med en hållbarhet i upp till 12 månader håller skyddet betydligt längre än vanliga vax och förseglings produkter.

I förpackningen medföljer en applikationssvamp och microfiberduk för att säkerställa optimalt resultat.

Skyddar i upp till 12 månader!

250SEK

About Brooklyn
About Brooklyn

SONAX Polymer Netshield

Lackskydd med hybridpolymerteknolgi för alla typer av lackade ytor. Bildar en nätstruktur av o-organiska komponenter som skyddar lacken. Snabb och enkel att applicera. Återskapar lackens ursprungliga egenskaper och ger ett jämnt, glänsande resultat med enstående pärleffekt. Passar utmärkt att toppa ett lackskydd även keramiska lackskydd. En riktigt Proffsprodukt!

250SEK

SONAX Profinline HW 02-04

SONAX Profinline HW 02-04 är ett vaxbaserat, silikon- och slipmedels fritt och snabbarbetat toppskydd för användning efter polering.
Den ger mycket hög glans och konserverar lacken under lång tid. Passar alla lacker, även nya hårda, keramiska lacker, och är avsedd för både hand- och maskinpolering.

180SEK

SONAX Xtreme Power Cleaner

Långtidsskydd och maximal glans
För nya eller nypolerade lacker. Den innovativa Hybrid Net teknologin återupplivar lackens originalfärg och bildar en stark och hållbar yta med hög glans.
Den nya Hybrid Net teknologin får molekylerna att bilda en stark nätstruktur, vilket skapar ett extra långvarigt skydd för lacken. Hybrid vaxet ger en fantastisk slät och högglänsande yta med pärleffekt.
För bästa resultat förbehandla med SONAX Xtreme Power Cleaner (STEG 1).

150SEK

SONAX Xtreme Hybrid Tech Wax

Djuprengöring för alla lacker
Med den innovativa Hybrid Net teknologin bildas en djupgående och hållbar grund. Polermedlet med de högaktiva hybridpartiklarna tar effektivt bort microrepor och sliter inte på lacken.
Hybrid Net teknologin får molekylstrukturen att bilda ett starkt skikt, som grundar och skyddar lacken. En slät yta bildas.

För bästa hållbara resultat efterbehandla med SONAX Xtreme Hybrid Tech Wax. (STEG 2)

150SEK

SONAX Xtreme Intense Shine Detailer

Xtreme Intense Shine Detailer är en högfinish som ger ett bländande resultat på lack, krom, glas och gummi!

Detailern är även perfekt att använda när kvarvarande smuts, vattenfläckar och damm förstör ytan på en annars perfekt underhållen lack. Produkten ger ett extra lackskydd och ger lacken en riktigt högblank finish. Produkten är skonsam och utmärkt att använda emellan vaxningar för att lacken alltid ska se perfekt ut.

Så här använder du SONAX Xtreme Intense Shine Detailer

Spraya på rengjord bil, torka av, och du har en bländande yta utan flammighet.
Snabb underhållsprodukt för skonsam rengöring av lätt nedsmutsade, dammiga ytor. Förnyar vaxytan och ger djup lyster och hög glans på kort tid.

180SEK

About Brooklyn